Lords
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Lords

We know how men in exile feed on dreams...

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

dorim alianta

In jos 
AutorMesaj
an0nimul
Vizitator

dorim alianta Empty
MesajSubiect: dorim alianta   dorim alianta Icon_minitimeMar Sept 02, 2008 2:04 pm

conduc o alianta micuta - CRUCEA - dar cu oameni care intra zilnic pe cont , iar jumatate dintre noi ne petrecem cea mai mare parte a timpului aici !!! suntem micuti pt ca nu am inceput decat de 1 luna jumate acest server dar vrem sa crestem si sa ajutam pe cei din LORDS sa castige serverul !!! eu va promit ca mb aliantei mele vor ajuta ww-urile detinute de LORDS mai mult decat o vor face unii din actualii mb LORDS !!!
Sus In jos
datonF
Admin
datonF

Numarul mesajelor : 112
Data de inscriere : 10/05/2008

dorim alianta Empty
MesajSubiect: Re: dorim alianta   dorim alianta Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 3:30 pm

Sa credem ca aceasta e intentia voastra sau ca vreti sa va refugiati de wing-urile Illumian cu care am auzit ca sunteti in conflict?Smile

Asteptam amanunte.
Sus In jos
https://exile.ace.st
an0nimul
Vizitator

dorim alianta Empty
MesajSubiect: Re: dorim alianta   dorim alianta Icon_minitimeMier Sept 10, 2008 10:08 pm

suntem in plin proces de transformare , aici am scris pana sa fim in asa zisul conflict !!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

dorim alianta Empty
MesajSubiect: Re: dorim alianta   dorim alianta Icon_minitime

Sus In jos

dorim alianta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» alianta
» alianta