Lords
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Lords

We know how men in exile feed on dreams...

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

posibila alianta

In jos 
+3
Raa
Srj
Two_angels-C
7 participan?i
AutorMesaj
the rave
Vizitator

posibila alianta Empty
MesajSubiect: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeJoi Sept 18, 2008 4:10 pm

salutare ! daca in prezentarea aliantei voastre ati spus ca trebuie sa negociezi crearea unei aliante intre 2 aliante sau noi membri... atunci incerc sa negociez cu voi :
- va oferim dupa o dezvoltare mai ampla sprijinul aliantei noastre neconditionat
- va cerem protectie si asigurarea integritatii aliantei
-pt a-mi arata disponibilitatea si pt a va oferi siguranta ca alianta va decurge comform intelegerii va rog sa alegeti un reprezentant care este aproape de satele mele pe care sa-l fac siter si care sa intre sambata si dumineca cand nu pot fi la calc.
VA DORESC SPOR LA JOC SI SA IESITI INVINGATORI IN RAZBOIUL PE CARE-L AVETI SI ASTEPT RASPUNS DE LA VOI
Sus In jos
Two_angels-C

Two_angels-C

Numarul mesajelor : 291
Data de inscriere : 30/08/2008

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeJoi Sept 18, 2008 4:13 pm

Voi fiind cine ?
Sus In jos
Srj

Numarul mesajelor : 131
Data de inscriere : 30/08/2008

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeJoi Sept 18, 2008 5:31 pm

Nu prea inteleg...tu ne oferi sa'ti crestem contul si alianta? Smile)
Sus In jos
Raa

Raa

Numarul mesajelor : 79
Localizare : Departe....
Data de inscriere : 02/09/2008

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeJoi Sept 18, 2008 6:34 pm

vrei sa iti crestem noi contu sau nu inteleg yo bine?? Laughing Laughing Smile)Smile)
Sus In jos
http://www.travian.ro/?uc=ro1_20362
mecku

mecku

Numarul mesajelor : 42
Data de inscriere : 03/09/2008

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 1:14 am

cred ca vrea sa spuna ca dupa ce cresc ei ca alintza sub protectian noastra or sa ne ofere sprijinu cheers

sau poate ma insel lol! lol! lol!
Sus In jos
Stentor

Numarul mesajelor : 16

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 1:40 am

Nu fiti rai.Poate dezvoltarea aceea are loc brusc , nu in timp cum credeti voi.
Sus In jos
rachel

rachel

Numarul mesajelor : 49
Varsta : 41
Localizare : My Lounge
Data de inscriere : 01/09/2008

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 6:11 am

cine sunteti voi.....srry nu vad nici un nume Sad affraid
Sus In jos
mecku

mecku

Numarul mesajelor : 42

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 10:37 am

cred ca l-ati speriat lol! lol! lol!
Sus In jos
Raa

Raa

Numarul mesajelor : 79
Localizare : Departe....

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 10:57 am

lam speriat...ce rai suntem Sad lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
http://www.travian.ro/?uc=ro1_20362
an0nimul
Vizitator

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeVin Sept 19, 2008 6:43 pm

nu trebuie decat sa cauti Idea .... salut Raa , vad ca ti.ai pastrat nick.ul de pe s2 Wink

Alianță
Detalii:Descriere
Etichetă:crown"oamenii se impart in doua categorii - cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute"
Nume:crown
Rang:123.
Puncte:1593
Membri:2
diplomat6362
Sus In jos
florimada

Numarul mesajelor : 5

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitimeSam Sept 20, 2008 1:01 am

oamenii se impart in doua categorii - cei care cauta sensul vietii fara sa-l gaseasca si cei care l-au gasit fara sa-l caute"
Nume: crown
oare voi doi ce credeti ca ati gasit sensul vieti ,dorind alianta cu noi sau il mai cautati .... ca multi l-au cautat l-au gasit dar din pacate nu l-au apr eciat affraid
Sus In jos
Continut sponsorizat

posibila alianta Empty
MesajSubiect: Re: posibila alianta   posibila alianta Icon_minitime

Sus In jos

posibila alianta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» alianta
» alianta